6. Caribrodski MTB maraton

Nakon pauze od 8 godina u Dimitrovgradu i okolnim predelima ponovo će se zavrteti točkovi u vidu Caribrodskog MTB maraton. U organizaciji Sportskog turističkog centra „Caribrod“ 9. septembra 2017. godine biće održan 6. Caribrodski MTB maraton.

6. Caribrodski maraton se vozi u okviru kalendara Biciklističkog saveza Srbije u okviru Maraton lige.

Prijave za maraton su otvorene do 6. 9. 2017. do 15:00 časova preko sajta www.udimitrovgradu.rs gde možete naći sve detaljnije informacije i novosti vezane za maraton.

Ukoliko dolazite iz Srbije, potrebno je da izvršite uplatu od 2000 za maraton, 1500 dinara za srednji maraton, odnosno 1000 dinara za mali maraton, cena uključuje startni paket. Uplatu vršite na žiro račun ustanove za sport i turizam „STC Caribrod“. Detaljne instrukcije ćete dobiti putem imejla.

Ukoliko dolazite iz inostranstva uplatu ćete izvršiti na licu mesta pre početka trke. Instrukcije za plaćanje ćete dobiti putem imejla kada popunite prijavu.

 

Trase maratona su delimično izmenjene, a naročito trasa velikog maratona koja će se voziti u dužini od preko 100 km. Biciklisti će imati priliku da uživaju u prelepim krajolicima kanjona Jereme, obroncima Vlaške planine i Grebena…

Nagradni fond 6. Caribrodskog MTB maratona je veoma bogat, a najbolji takmičari na Velikom maratonu će sa sobom poneti i pozamašan ček.

Propozicije maraton i nagradni fond mogu se preuzeti sa linkova ispod.

Mape i profili 6. Caribrodskog MTB maratona

Mapa i profil staze Maratona

[sgpx gpx=“/wp-content/uploads/gpx/Caribrodski maraton – veliki maraton.gpx“]

Mapa i profil staze Srednjeg maratona

[sgpx gpx=“/wp-content/uploads/gpx/Caribrodski maraton – srednji maraton.gpx“]

Mapa i profil staze Malog maratona

[sgpx gpx=“/wp-content/uploads/gpx/Caribrodski maraton – mali maraton.gpx“]

 

Scroll to Top