Sportski savez „Caribrod“ donirao sportsku opremu Osnovnoj školi „Hristo Botev“

Dana 24.01.2024. su Stručni saradnik za sport, profesor Branislav Vasov, i sekretar Sportskog saveza Caribrod Marina Dimitrov zajedno predstavljali Sportski savez Caribrod u donaciji sportske opreme Osnovnoj školi „Hristo Botev“. Ova hvale vredna inicijativa ima za cilj unapređenje uslova za bavljenje sportom i fizičkim vežbanjem među decom, stvarajući tako zdrave navike i podstičući razvoj sportskog duha u okviru školske zajednice.

Branislav Vasov izjavljuje da je ovo samo početak prakse koja će se nastaviti u narednom periodu, s namerom da se osiguraju optimalni uslovi za sve školarce i školarke da se posvete sportu. Osim toga, ova inicijativa ima za cilj i promociju školskog i rekreativnog sporta, kao i podršku školskim takmičenjima.

„Verujemo da je važno obezbediti deci sve neophodne resurse kako bi razvijali svoje sportske talente i otkrivali radost bavljenja sportom od najranijeg uzrasta. Donacija sportske opreme Osnovnoj školi „Hristo Botev“ deo je naše posvećenosti razvoju lokalne sportske zajednice i stvaranju zdravog i aktivnog okruženja za našu decu“, izjavio je Branislav Vasov.

Očekujemo da će ova praksa postati sveprisutna i da će inspirisati druge sportske organizacije i lokalne zajednice da prepoznaju važnost podrške školskom sportu.

Sportski savez Caribrod ostaje posvećen svojoj misiji da promoviše sport, zdrav način života i zajedništvo kroz različite aktivnosti i inicijative. Nastavićemo sa radom na stvaranju pozitivnog sportskog okruženja u Dimitrovgradu i podržavati sve napore koji doprinose razvoju sporta među mladima.

Scroll to Top